Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem supraveghere video
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tehnica s-a implementat foarte mult in toate domeniile de activitate, dezvoltarea sa fiind fara precedent: de la supravegherea locuintei, magazinului sau a masinii personale, a copiilor la gradinita la medicina, robotica industriala, telecomunicatii, control trafic, toate au in comun camera video.
Dezvoltarea camerelor video este de asemenea fara precedent: camere alb-negru sau color de dimensiunea unei gamalii de ac, camere conectate direct la internet, camere cu urmarire, camere megapixel, camere antiexplozie si lista ar putea ocupa multa hartie.
O data cu camerele video s-au dezvoltat si inregistratoarele video: de la vechea banda vhs la hard disk.
Arhivarea imaginilor - in functie de marimea hard diskului poate ajunge la nivelul lunilor.
In mediul rezidential sistemele supraveghere video cu inregistrare ajuta la supravegherea locuintei, angajatilor dintr-o societate, copiilor de la gradinita de catre parinti, etc.
Internetul ne deschide o baza enorma de informatii pentru studierea, documentarea, alegerea unui produs dar nu ne si invata sa conectam diversele echipamente si nici nu ne dezvaluie compatibilitatea dintre ele ( unele informatii sunt omise intentionat !... )
Calitatea inregistrarilor si vizualizarilor depinde de foarte multi factori pe care multi le ignora.
O camera de rezolutie inalta isi pierde calitatea daca este conectata la un inregistrator video incompatibil si viceversa.
Concluzie: Numai un specialist poate pune cap la cap toate componentele unui sistem dupa nevoia si dorinta dv.!
Din Gura in Gura